Viomi V3

Inteligentny odkurzacz Viomi V3

Több idő a fontosabb dolgokra - Viomi V3 okos takarítórobot

Minden erőfeszítés nélkül tisztán és rendben tarthatja otthonát. Miközben Ön pihen, otthona kitakarítja magát.

Viomi V3 Polska

Viomi V3 – egy készülék, két takarítási módszer

A Viomi V3 automata porszívó, nedves tisztítási funkcióval praktikus eszköz a hatékony padlótisztításhoz és sterilizáláshoz. A megbízható motor és a strapabíró akkumulátor, akár 1,5 órányi porszívózást is lehetővé tesz, valamint okos szoftver és többféle üzemmód közül is választhat – minden eddiginél könnyebbé teszi a tisztítást. A 0,5 literes 2 az 1-ben tartály lehetővé teszi a hatékony porszívózást és tisztítást. A márka a Xiaomi ökoszisztéma része, és a Xiaomi Home alkalmazást használja a még kényelmesebb irányítás érdekében. A V3-mal ragyoghat otthona!

Moc ssąca 2600Pa

2600Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

550ml

Portartály kapacitás

Akumulator o pojemności 4900mAh

4900mAh

Akkumulátor kapacitás

Forradalmi felmosás

Az új generációs 550 ml-es víztartály alapos tisztítást biztosít a szivárgás veszélye nélkül. A fejlett elektronikus szivattyú 3 fokozatú vízáramlás szabályozásával mindig fenntartja az optimális nyomást, és minimálisra csökkenti a szivárgás, elázás vagy a robot szennyeződésének veszélyét. Mindez a nagy felmosó felülettel kombinálva biztosítja, hogy a padló egyetlen része se maradjon ki a tisztítás időtartama alatt. Sőt, az automatikus vízszabályozó rendszer leállítja a víz kibocsátását amíg a gép töltés alatt áll.

Odkurzacz Viomi V3 Polska

3 takarítási mód – válassza ki a megfelelőt

3 tisztítási móddal nemcsak a padló hatékony tisztítása lehetséges. Ha különösen szennyezett, akkor először a porszívózást, majd a mosást érdemes beállítani. A leghatékonyabb és legidőtakarékosabb mód - mosás és porszívózás egyszerre – csak mérsékelten szennyezett padlón működik. Ha a padló csak enyhén szennyezett, csak gyorsan válassza a porszívó módot. A rendelkezésre álló módok használatával könnyen varázsolhatja tisztává otthonát és emellett értékes időt takaríthat meg.

Két hatékony padlótisztítási mód - S és Y

A V3 kétféle módon teszi lehetővé a padlótisztítást. S-módban gyorsan eltávolítja a port és garantálja a nagy hatékonyságot. Y-módban előre-hátra mozog, hogy kétszer is megtisztítsa a felületet és felporszívózza a burkolat közötti réseket is. Az üzemmódokat szabadon változtathatja és igazíthatja az Ön igényeihez – a Viomi minden padlóról tökéletesen gondoskodik.

Odkurzacz Viomi Polska

Változatos útvonalak

A porszívó akár 5 alaprajzot is képes megjegyezni, így nagy házakhoz vagy szintes lakásokhoz is alkalmas. A Viomi szoftver segítségével megtervezheti saját takarítását. Válasszon ki egy adott területet a takarítási térképen, amelyet meg szeretne tisztítani, vagy állítson be egy virtuális falat, hogy megakadályozza az eszközt, hogy olyan helyere tévedjen, amelyet nem kell tisztítani. Ön dönti el, hogyan működjön a Viomi V3 – könnyedén az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja a takarítási stílust.

Wykrywanie obiektów Viomi
Perfekcyjne odkurzanie viomi
Programowanie tras Viomi

Mondjon búcsút a vírusoknak, baktériumoknak és allergéneknek

A felmosó segítségével sterilizálhatja a padlóját is. A Viomi hatékonyan eltávolítja az E.coli baktériumok és a staphylococcus aureus akár 99%-át. Nincs szükség fertőtlenítőszerekre vagy más speciális készítményekre – a V3 könnyedén kezeli a vírusokat és baktériumokat. A porszívó hatékony, réz- és ezüstionokat használó HEPA szűrőrendszerrel van felszerelve – ennek köszönhetően hatékonyan küzd meg a por és egyéb allergének ellen. Segítségével könnyedén kialakíthat egy barátságos, biztonságos és szennyezésmentes környezetet.

Viomi odkurzacze

Egy applikáció, ami optimalizálja a takarítást

Használja a speciális alkalmazást a takarítás gondos megtervezéséhez. Segítségével beállíthat egy konkrét ütemezést a V3 számára. Állítsa be a megfelelő időt, üzemmódot, egyenletes elszívási szintet és vízmennyiséget a tisztításhoz – a Viomi megadja a szükséges szabadságot. Az alkalmazás emlékezteti a tartozékok cseréjéről is. A porszívót integrálhatja a Xiaomi Audio rendszerrel is, és kiélvezheti a hangvezérlést. Ön dönti el, hogyan kívánja használni a Viomi V3-at – állítsa be igényeihez, és élvezze a fényes padlót.

Inteligentne odkurzacze Viomi

Fejlett motor

A Japánból importált új, kefe nélküli motor 20%-kal, 2600 Pa-val növeli a szívóerőt. Ezzel a Viomi könnyedén eltávolítja a port és a törmeléket a padlóról. Még a legmakacsabb szennyeződések sem fognak ellenállni az erejének.

Odkurzacz Viomi Polska

Okos szoftver

A készülék okos működéséről 4 magos Cortex-A7 processzor, SLAM algoritmussal kombinálva gondoskodik. Ezeknek köszönhetően a porszívó könnyen megtalálható. Arra is képes, hogy pontosan megrajzolja és memorizálja a tisztítási útvonalat. A precíz LDS-navigációval ellátva, azonnal át tudja vizsgálni a szobákat, és pontos térképeket tud készíteni róluk a hatékony takarítás érdekében. A robot gyorsan kitakarítja a szűk helyeket is, nem bolyong, és mindig a legrövidebb, legoptimálisabb útvonalat választja. Mindezek révén a V3 nemcsak a padlótisztításban hatékony, hanem idő és energia megtakarításban is.

Specifikációk

Modell:

V-RVCLM26B

Méretek:

350 x 350 x 95 mm

Súly:

3,5 kg

Üzemidő:

150 perc

Portartály kapacitás:

550 ml

Szívóerő:

2600 Pa

Applikációs vezérlés:

Van

Funkció:

Takarítás vezérlés, öntöltés, távvezérlés, virtuális fal, felmosás

Használati utasítás:

Odkurzacz Viomi Polska

Kup produkty Viomi

Sprzęd AGD Viomi znajdziesz w najlepszych sklepach w Polsce