Viomi V3 MAX

Inteligentny robot czyszczący Viomi V3 MAX

Több idő a fontosabb dolgokra Viomi V3 Max okos takarítórobot

Olyan megbízható takarítórobotot keres, amely nemcsak felporszívózza Ön helyett a padlót, hanem tényleg alapos tisztaságot nyújt otthonában? Akkor a Viomi V3 Max a tökéletes választás!

Az okos takarítórobot

Nemcsak egyenes úton, de S- és Y-alakú útvonalakon is képes megtervezni a felmosást. Az akár 2700 Pa szívóteljesítményének köszönhetően kiválóan megbirkózik a törmelékekkel is. Az akár 215 perces üzemidő pedig alkalmassá teszi nagyobb lakások takarításához is. Fejlett algoritmusainak köszönhetően kiválóan tájékozódik a szobák között, és pontos térképeket készít, amelyeket az alkalmazáson keresztül kezelhet. A robot emellett rendkívül csendes működésével is kitűnik: csendes üzemmódban 57 dB - felejtse el a zavaró zajt!

Inteligentny robot czyszczący Viomi V3 MAX
Moc ssąca 2600Pa

2700Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

400ml

Tartály
Kapacitás

Akumulator o pojemności 4900mAh

5200mAh

Akkumulátor
Kapacitás

Odkurzanie i mycie w tym samym czasie

Hatékony porszívózás és felmosás egyszerre

A praktikus kettő az egyben tartállyal felszerelt robotporszívó képes felmosni és porszívózni, akár egymás után! A portartály kapacitása 400 ml, a víztartály kapacitása pedig 200 ml. Nem kell folyton kicserélnie az alkatrészeket, így a Viomi V3 Max nemcsak a padlót tisztítja otthonában, hanem időt és energiát is megtakarít. Emellett a többek között HEPA-szűrőből álló 3 fokozatú szűrés hatékonyan megakadályozza a másodlagos szennyeződéseket.

Megbízható a por és a szennyeződések elleni küzdelemben

Otthonának padlója hamarosan ragyogóan tiszta lehet. A Viomi V3 Max egy Japánból importált, Nidec kefe nélküli motorral működik, amely akár 2700 Pa szívóerőt is tud biztosítani. Emellett egy speciálisan kialakított V alakú kefével rendelkezik, amely precízen szedi fel a port. A robot tökéletesen megbirkózik a szőrrel, a morzsákkal és még a hajszálakkal is. Ráadásul a robot intelligensen érzékeli a szőnyegeket, és automatikusan növeli a teljesítményét rajtuk, így még jobban megtisztítja őket. De ez még nem minden, a portartály kiürítéséhez csak egy gombnyomás szükséges - nem kell többé bepiszkolnia a kezét.

Bezszczotkowy silnik Nidec

Két útvonal minta

A Viomi V3 Max alaposan megtisztítja a padlót. 2 tisztítási útvonal-mintázat áll rendelkezésére - S- és Y-alakú útvonalak között is szabadon válthat. Az ‘S’ ideális a normál, mindennapi tisztításhoz. Az Y-alakú útvonalnál a robot, a kézi tisztítást imitálja. Alaposan megtisztítja a padlót, anélkül, hogy egyetlen zugot is kihagyna. Így biztos lehet benne, hogy semmilyen morzsa vagy makacs folt nem rontja el a kedvét!

Dwie różne trasy sprzątania

Megbirkózik akár a makacs szennyeződésekkel is

Hogy mi teszi ezt a robotporszívót kivételessé? Elektronikusan szabályozott tartályának nyomása állandó, így nem kell aggódnia szivárgó víz miatt. A víz egyenletesen oszlik el, és a 3 fokozatú vízszintszabályzóval a robotot az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja. Ráadásul a felmosót úgy tervezték, hogy a legmakacsabb foltokkal is megbirkózzon anélkül, hogy a padlót károsítaná. A kemény és puha anyagok kombinációja optimális eredményt tesz lehetővé!

Usuwanie plam Viomi V3 MAX

Felhasználóbarát alkalmazás

Használja ki az alkalmazás által kínált hasznos funkciókat. Módosítsa az üzemmódokat és beállításokat, kezelje a mentett térképeket és ütemezze be előre, mikor dolgozzon a porszívója. Ellenőrizheti a robotporszívó cserélhető alkatrészeinek állapotát is. Az alkalmazás arra is emlékezteti Önt, ha a víztartályt újra kell töltenie. Lehetőség van tiltott zónák és virtuális falak létrehozására is. Az új Map 2.0 rendszernek köszönhetően a Viomi V3 Max akár 5 szint térképét is képes tárolni - így nagy házak tisztítására is tökéletesen alkalmas.

Długi czas działania Viomi V3 MAX

Kitakarítja az egész házat és fel is tölti magát

A robotporszívó hihetetlenül hosszú üzemidejét a nagy teljesítményű 5200mAh-s akkumulátornak köszönheti. Teljesen feltöltve a Viomi V3 Max akár 215 percig is képes takarítani. Ez elegendő idő akár 290m2 padló megtisztításához! A készülék tehát kis és nagy lakásokba egyaránt fantasztikusan alkalmas. És nem kell aggódnia a töltés miatt sem. Amikor az akkumulátor hamarosan lemerül, a robot odamegy az állomásra, feltölti az energiát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Ráadásul a Viomi V3 Max automatikusan blokkolja a víztartály szivárgását takarítás közben, így minimálisra csökkenti a rövidzárlat vagy az áramütés kockázatát.

Interaktív hangvezérlés

Extra funkciókat és még több kényelmet szeretne? Nagyszerű híreink vannak az Ön számára! A Viomi V3 Max kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Xiaomi rendszerrel, vagyis hangutasításokkal is vezérelhető. Nincs többé szükség arra, hogy felálljon a székéből, vagy a telefonjáért nyúljon! A készülék hangüzeneteket is kiad, ami sokkal könnyebbé teszi a használatát. A robot értesíteni fog például arról, hogy alacsony a vízmennyiség a tartályban - így soha nem fogja elfelejteni ha újra kell tölteni. A Viomi V3 Max akár 13 nyelvet is támogat - így a kommunikáció biztosan nem lesz probléma!

Szabadon mozog a helyiségekben

A Viomi V3 Max tökéletesen megtalálja az utat a lakásodban. Ezt a többmagos processzor, a 14 érzékelőből álló szenzorrendszer, valamint a SLAM és LDS algoritmusok teszik lehetővé. Mindezek révén a robot még a legbonyolultabb környezetben is jól boldogul. Gyorsan feldolgozza az adatokat, valós időben állíthatja a takarítási útvonalat, felismeri a takarítatlan területeket, és térképet készít a helyiségről. Nem kell folyamatosan felügyelnie a munkáját - hatékonyan porszívózza és felmossa a padlót, elkerülve az ütközést és az elakadást. Az akár 2 cm magas akadályokat, például küszöböket és szőnyegeket is könnyedén leküzdi.

Skanowanie pomieszczeń Viomi V3 MAX

Specifikációk

Model:

V-RVCLM27

Méretek:

355 x 355 x 105 mm

Tartály kapacitás:

400 ml

Működési idő:

215 min

Szívóerő:

2700 Pa

Zajszint:

Do 70 dB

Applikációs vezérlés:

Van

Akkumulátor kapacitás:

5200 mAh

Funkciók:

takarítás-tervezés, szőnyegfelismerés, térképek tárolása, automatikus feltöltés, virtuális falak, felmosás

Robot czyszczący Viomi V3 MAX