Viomi V2 Max

Viomi V2 Max robotporszívó

Könnyítse meg az életét! A Viomi V2 Max robotporszívó kitakarítja az otthonát, miközben Ön valami teljesen mással foglalkozhat, emellett pedig nem csak felporszívóz, hanem még fel is mos!

Viomi V2 Max robotporszívó

A 2400 Pa-os szívóerejével könnyedén megküzd a szennyeződésekkel és egyetlen töltéssel 180 percig is képes működni. A LIDAR navigációs rendszernek köszönhetően könnyedén eligazodik a szobában, feltérképezi azt és kialakítja az optimális takarítási utakat, emellett pedig egy applikációval is könnyedén irányíthatja!

Moc ssąca 2600Pa

2400Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

200ml

Tartály
Kapacitás

Akumulator o pojemności 4900mAh

3200mAh

Akkumulátor
Kapacitás

Kitakarít Ön helyett!

A speciális 2 az 1-ben tartálya port és vizet is tud tárolni, aminek köszönhetően egyszerre képes felporszívózni és felmosni. Tökéletes mindenféle felületre, legyen szó akár laminált padlóról, csempéről vagy szőnyegről. A 2400 Pa-os szívóereje gyorsan és hatékonyan megszabadítja otthonát a legmakacsabb szennyeződésektől is! Emellett egy további 550 ml-es víztartály is tartozik hozzá, amit abban az esetben használhat, hogyha csak felmosni szeretne a készülékkel. A gondos kialakításának köszönhetően a V2 Max ragyogóan kezeli a foltokat, anélkül, hogy csíkokat hagyna maga után.

LIDAR navigációs rendszer

A Viomi V2 Max tökéletesen elfog igazodni otthonában! Fejlett LIDAR rendszerrel lett felszerelve, amivel pontosan bescanneli a szobát és elmenti annak térképét, amit Ön megtekinthet az applikációban. Kialakítja az optimális takarítási útvonalat, amivel minden sarkot kitisztít, emellett pedig még energiát és időt is spórol és többször nem tér vissza ugyanarra a területre! Ezen kívül érzékeli a bútorokat és kikerüli azokat!

Fejlett kialakítás

Mitől tud még olyan szabadon mozogni a Viomi robotporszívója? Csupán 9.45 cm magas, így könnyedén befér a bútorok alá, a 20 mm nagyságú akadályokon pedig gond nélkül átmegy, így nem állhatják útját a szőnyegek vagy küszöbök! Emellett egy fejlett szenzorral lett még felszerelve, ami megakadályozza, hogy leessen a lépcsőn, így az emeleten is nyugodtan használhatja!

Hosszú működési idő

A V2 Max egy strapabíró 3200 mAh-es akkumulátorral lett felszerelve, aminek köszönhetően egyetlen töltéssel 170 percig képes működni (Halk üzemmódban). Ez azt jelenti, hogy tökéletesen fog működni kisebb és nagyobb lakásokban is! Ezen kívül, amikor a készülék merülni kezd, akkor visszatér a töltőállomásra, amikor pedig feltöltött, akkor onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. A robotporszívó töltése 4 órát vesz igénybe!

Távirányító

Töltse le a Mi Home applikációt és élvezze a további elérhető funkciókat! Irányíthatja a telefonjáról a porszívót és létrehozhat olyan területeket is, ahová nem szeretné, hogy bemenjen a készülék. Az applikációval emellett részletes takarítási tervet is készíthet, valamint hangvezérléssel is irányíthatja a porszívót, mivel kompatibilis a Google Assistant-al és az Amazon Alexa-val is!

Specifikációk

Modell:

V2 Max

Navigációs rendszer

LDS LIDAR

Szívóerő (max.)

2400 Pa

Akkumulátor kapacitása

3200 mAh

Működési idő (Halk módban)

170 perc

Töltési idő

Kb. 4 óra

Ajánlott tisztítási felület (Halk módban)

≤181 m2

Zajszint (Balanced módban)

≤69dB

Portartály kapacitása

300 ml

Víztartály kapacitása (2 az 1-ben tartály)

200 ml

Kiegészítő víztartály kapacitása

550 ml

Teljesítmény

33 W

Kimeneti feszültség

14.5 V

Méret

350x350x94.5 mm

Hangasszisztens kompatibilitás

Google Assistant, Amazon Alexa