Viomi Smart Air Purifier Pro

Oczyszczacz Smart Home

Lélegezzen be friss és tiszta levegőt.

Viomi Smart Air Purifier Pro tiszta levegőt varázsol otthonába! A Viomi Smart Air Purifier Pro egy innovatív légtisztító, amely nemcsak a szennyező anyagoktól, hanem minden vírustól és baktériumtól is megszabadul!

Tiszta levegő minden szobában

A Viomi Smart Air Purifier egy innovatív készülék, amely nemcsak a szennyező anyagoktól, de a vírusoktól és baktériumoktól is megtisztítja a levegőt otthonában. Csendes működésével és hatékony négyfokozatú szűrésével éjjel-nappal tiszta levegőt biztosít. Az időtlen és intelligens dizájnnal és a fehér színnel otthona bármely terébe illeszkedik. A MI Home alkalmazás még jobb és kényelmesebb vezérlést biztosít a készülékhez közvetlenül a mobileszközről.

Oczyszczasz Viomi Polska
Powierzchnia działania 60m2

60m²

Teljesítmény

Filtr o żywotności 3000 godz.

3000 óra

Szűrő élettartama

Hałas na poziomie 65dB

≤ 65 dB

Hangerőszint

Átfogó szűrés

A négylépcsős szűrés alapos levegőtisztítást eredményez. Az első réteg egy nylonból készült, 40 hálócellás szűrő, amelyet a nagyobb részecskék felfogására terveztek. Ezután egy tisztító ezüst- és rézionokkal ellátott HEPA-szűrő hatékony védelmet biztosít a mikroorganizmusok ellen. Egy másik, aktív szén bevonat kiszűri a káros szmogrészecskéke. A végső szűrés UV fénnyel történik, amely inaktiválja a megmaradt baktériumokat és vírusokat, és 99,9%-ra növeli a fertőtlenítés hatékonyságát.

Filtry Viomi
Tryb nocny oczyszczacza powietrza

Még éjszaka is csendes

A levegő készüléken keresztüli szabad áramlását a kialakítás biztosítja, ez az oka a zajtalan működésnek. Az éjszakai üzemmódban elért 39 dB-es zajszint biztosan nem okoz kellemetlenséget, még akkor sem, ha az ágytól kis távolságra indítja el a légtisztítót. Az éjszakai folyamatos működés folyamatosan szinten tartja a levegő tisztaságát.

Megtisztítja az egész házat

Kis mérete ellenére a tisztító könnyedén kiszűri a levegőt akár 60 m²-es helyiségekben is. A keringetésnek köszönhetően a készülék gyorsan és hatékonyan tisztítja a levegőt akár az egész lakásban, elég ha a szobákban nyitva hagyja az ajtót.

Oxigén adagoló az otthonában

Működés közben az egység az ionizáció révén erőteljes anionokat bocsát ki, amelyek hatékonyan eltávolítják a mérgező gázokat, megakadályozva az újraszennyeződést, és frissen és tisztán hagyva a levegőt. A másodlagos szennyeződés lehetőségének hiánya lehetővé teszi, hogy a légtisztító sokkal tovább működjön anélkül, hogy szűrőt kellene cserélni, így olcsóbb az üzemeltetése.

A kategória legjobbja

Az UV-fény tisztító funkció, valamint az ezüst- és rézion-szűrő megkülönbözteti a Viomi Smart Air Purifier-t a konkurens modellektől, és lehetővé teszi, hogy felülmúlhatatlan tisztaságot érjen el. Sőt, az UV-fény lehetővé teszi, hogy magához vonzza, majd semlegesítse a rovarokat, például szúnyogokat a készülékben. A legnépszerűbb modellekhez képest magasabb CARD formaldehid sűrűsége is van, 200m3/h (xiaomi pro 86 m3/h).

Oczyszczanie światłem UV

Automatikus válasz

A beépített infravörös és szagérzékelők kettős levegőminőség ellenőrzést tesznek lehetővé a pontosabb eredmény érdekében. A készülék maga érzékeli a szennyezést, és automatikusan be tudja állítani a tisztítási szintet a körülményeknek megfelelően.

Podwójne monitorowanie jakości powietrza

Pofon egyszerű működtetés

A rendkívül egyszerű kezelést a készülék elején található négy gomb biztosítja, amelyek átfogó használatot tesznek lehetővé. A szennyezettség szintje megjelenik a led képernyőn, jelezve a számértéket, és a megfelelő színű keret megjelenítésével segít meghatározni, hogy az aktuális szint egészségre veszélyes-e.

Oczyszczacz powietrza Viomi
Oczyszczacz powietrza Viomi

Dedikált alkalmazás

A készülék működtetése a Mi Home alkalmazáson keresztül is lehetséges, amely lehetővé teszi a tisztító használatát anélkül, hogy elmozdulna a kanapéról vagy kimozdulna otthonról. Az alkalmazás lehetővé teszi a készülék elindítását vagy a működési szint beállítását, de tájékoztat a szűrőelhasználódottság százalékos arányáról vagy a csere szükségességéről is.

Specifikációk

Modell:

VXKJ03

Méretek:

320 x 320 x 657 mm

CADR por:

500 m³/h

CADR formaldehid:

200 m³/h

Hatótávolság:

do 60 m²

Filter élettartama:

megközelítőleg 3000 óra

Filter típus:

Nagy sűrűségű nylon háló, HEPA szűrő ezüst és réz ionokkal, aktív szén bevonat, UV szűrő

Hangszint

≤ 65 dB

Applikációs irányítás

Van

Kijelző típus:

LED

További information:

Érintő kijelző, MI Home app

Wymiary oczyszczacza powietrza viomi

Vásároljon Viomi terméket

Honalpunkon megtalálhatja a Viomi
termékeinek kiemelt magyarországi viszonteladóit