Viomi SK152D

Czajnik Smart Home Viomi SK152A

Viomi V-SK152D okos elektromos vízforraló

A Viomi SK-152D okos elektromos vízforralója egy beépített HD OLED kijelzőjével rendelkezik, amin valós időben ellenőrizheti a víz aktuális hőmérsékletét. A készülék 12 órán keresztül megtartja a víz hőmérsékletét, a magas teljesítményének köszönhetően gyorsan forral, a nagy tartályában pedig akár 1.5 liter vizet is felforralhat!

Okos funkciók

Használja az okostelefonját vagy a vízforralón lévő panelt arra, hogy beállítsa mennyi ideig és milyen hőmérsékleten tartsa a vizet a készülék. Négy hőmérsékleti beállítás közül is választhat: “tejpor”, “baba tápszer”, “tea” és “kávé”. Az applikációban pedig 40-től 90°C-ig állíthatja a hőmérsékletet.

Moc ssąca 2600Pa

1800W

Teljesítmény

Czajnik o pojemności 1,5l

1,5l

Tartály

Waga 0,8kg

1,3kg

Súly

Minőségi fűtőtest

A vízforraló gyűrű-alakú fűtőteste 1800 W-os, így villámgyorsan felforralja a vizet! Többé már nem kell sokat várnia arra, hogy egy finom teát vagy kávét ihasson!

Biztonságos használat

A vízforraló védelmet nyújt a túlfeszültség és a túlterhelés ellen, valamint hogyha nincsen benne víz, akkor nem indul el. Emellett nyugodtan megfoghatja a vízforralót, mivel olyan szigetelést kapott, amivel nem melegedik át a készülék, így még véletlen sem égetheti meg magát! A hozzátartozó állvány alján 3 csúszásmentes korong kapott helyet, ami stabilitást biztosít a forralónak. Mindezeknek köszönhetően a készülék használata teljesen biztonságos!

Még az egészségére is odafigyel!

A készülék 304-es rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően rendkívül strapabíró és a vízforralás során sem állít elő semmilyen ártalmas anyagot! A víz emellett nem érintkezik semmilyen műanyag elemmel.

Tulajdonságok

Modell

V-SK152D

Szín

Fehér

Kapacitás

1.5l

Teljesítmény

1800 W

Csatlakozás

Bluetooth 4.0

Applikáció

Mi Home

Súly

1.3kg

Méret

21.6x14.5x23.5cm

Víz hőmérséklete

40°C - 100°C

Inteligentny czajnik Viomi