Viomi SK152

Czajnik Smart Home Viomi SK152A

Állítsa be a tökéletes vízhőmérsékletet a telefonon lévő alkalmazás segítségével a Viomi SK152-vel

Az 50 Hz-es OLED kijelzővel és rozsdamentes acél házzal ellátott VIOMI okos vízforraló több mint egy stílusos konyhai eszköz. A telefonon lévő alkalmazással saját maga állíthatja be a víz hőmérsékletét.

Viomi Czajnik SK152A

Okos elektromos vízforraló

Intelligens elektromos vízforraló, beépített HD OLED kijelzővel, lehetővé teszi a víz hőmérsékletének azonnali szabályozását. Fenntartja a hőmérsékletet akár 12 órán keresztül. A nagy teljesítménynek köszönhetően azonnal felmelegíti a vizet. A nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy akár 1,5 l vizet is felforraljon egyszerre.

Moc ssąca 2600Pa

1800W

Teljesítmény

Czajnik o pojemności 1,5l

1,5l

Tartály

Waga 0,8kg

1,3kg

Súly

Okos funkciók

Az okostelefonon vagy a vízforralón lévő panelen állítsa be, hogy a készülék milyen hőmérsékleten tartsa a vizet, válasszon üzemmódot és, hogy mennyi ideig szeretné, hogy a víz ugyanazon a hőmérsékleten maradjon. 4 vízmelegítési mód van: „tejpor”, „babatápszer”, „tea” és „kávé”. Az alkalmazásban beállíthatja a fűtési hőmérsékletet 40 ℃ és 90 ℃ között.

Smart Home Viomi Polska
Viomi Smart Home

Magas minőségű melegítés

A vízforraló gyűrűs fűtőteste 1800 W-os, és egyenletesen, gyors ütemben képes melegíteni a vizet.

Biztonságos használat

A vízforraló védelemmel rendelkezik a víz nélküli indítás, a túlfeszültség és a túlterhelés ellen. Ezenkívül a készüléket egy burkolat borítja, amely szigeteli az acél belsejét, és lehetővé teszi a vízforraló kézzel történő megérintését anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy megégeti magát. Az állvány alján 3 tapadós gumiszalag található, amelyek stabilitást adnak a vízforralónak. Mindez teljesen biztonságossá teszi a vízforraló használatát.

Czajnik SK152A

Egészséges életmód

A készülék 304-es rozsdamentes acélból készült, melynek köszönhetően rendkívül tartós és a forrásban lévő víz nem termel káros anyagokat. A víz nem érintkezik semmilyen műanyag elemmel sem.

Czajnik elektryczny smart home

Specifikációk

Modell:

V-SK152A

Méretek:

216 x 145 x 235 mm

Súly:

1,3 kg

Teljesítmény:

1800 W

Csatlakozás:

Bluetooth 4.0

Kapacitás:

1,5 l

Applikáció:

Mi Home

Vízhőmérséklet tartomán:

40°C - 100°C

Anyag:

Rozsdamentes acél

További információ:

Érintőképernyő

Inteligentny czajnik Viomi

Vásároljon Viomi terméket

Honalpunkon megtalálhatja a Viomi
termékeinek kiemelt magyarországi viszonteladóit