Viomi SE

Viomi Se

Töltse idejét azzal, ami igazán fontos! Viomi SE takarítórobot.

Hatékonyan elkerül minden akadályt, nagy teljesítményű motorja pedig óriási szívóerőt biztosít, így elbánik a porral és a darabos szennyeződésekkel is.

A padló tisztább lesz mint valaha

Az új generációs Viomi SE takarítórobot tele van innovatív megoldásokkal, amelyek még hatékonyabbá teszik munkáját. A porszívó a legmodernebb lézerradarral, integrált porszívózási és felmosási rendszerrel van felszerelve, amely tiszta és fényes padlót hagy maga után. Hatékonyan megkerül minden akadályt, a robusztus, nagy teljesítményű szívómotor pedig mindenféle szennyeződéssel és a nagyobb darabokkal is megbirkózik.

Odkurzacz samojezdny viomi
Moc ssąca 2600Pa

2200 Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

300 ml

Tartály
Kapacitás

Akumulator o pojemności 4900mAh

3200 mAh

Akkumulátor
Kapacitás

Rendkívül nagy teljesítményű processzor

Az 1,2 GHz-es teljesítményű Cortex-A7 chip és a SLAM algoritmus gyors működést és térképezést, valamint valós idejű útvonalmeghatározást tesz lehetővé. A takarítás hatékonysága 30%-kal magasabb a V2 Pro modellhez képest az útvonalválasztás optimalizálásának köszönhetően, hiszen rövidebb takarítási idővel dolgozik.

Procesor Viomi

Tervezett és hatékony munka

A legújabb generációs LDS precíziós lézerradarral, valamint 360 fokos globális pásztázó és térképező rendszerrel van ellátva, amely lehetővé teszi a robotporszívó munkájának pontos megtervezését. A 6 x 360°/mp-es nagy pásztázási frekvencia és az akár 8 méteres hatótávolság kombinálva lehetővé teszi a könnyű és gyors vezérlést még az akadályokkal teli helyiségekben is.

Odkurzacz z radarem laserowym LDS
Viomi Polska

Hatékonyság a felülettől függetlenül

A többrétegű térképek intelligens frissítése és automatikus felismerése, valamint az újratérképezés lehetővé teszi a robot gyors és egyszerű használatát még villákban és többszintes házakban is. A robot akár 5 térképet is képes tárolni, így automatikusan alkalmazkodik az ismert térhez, és hatékonyan tisztít meg minden helyiséget.

Igényeihez illeszkedő munkarend

Az alkalmazás lehetővé teszi akár 7 takarítás előre tervezését, így beállíthatja a takarítást igénylő időt vagy helyiséget is. Ezenkívül minden egyes diagram lehetőséget ad egy adott szívóteljesítmény beállítására, de a felmosási szint beállítására is. A robot minden helyiséget másképp tud kezelni, az igényektől és a szennyeződés mértékétől függően.

Igényes útvonal

Az S alakú útvonal lehetővé teszi a hatékony tisztítást és a por és szennyeződés gyors eltávolítását a felületekről. Az Y-alakú pálya viszont a nehéz szennyeződések esetén használható, amelyeket kétirányú porszívózással és mosással könnyedén eltávolít.

Szükséghez igazodó útvonal beállítása

Az innovatív Y-Mopping 2.0 rendszer egy frissített algoritmus, amely többszörös kézi tisztítást szimulál. A szennyeződés típusától függően a robot maga választja ki a megfelelő üzemmódot.

Inteligentny odkurzacz Viomi SE

Hosszan tartó munka a még jobb eredményekért

A nagy hatékonyságú, akár 3200 mAh kapacitású akkumulátor 150 perc megszakítás nélküli működést tesz lehetővé. Egy akkumulátoros ciklus alatt a robot könnyedén megtisztíthat közel 200 m2 területet, azaz az egész házat vagy többször egy lakást. A hatékony akkumulátor és az innovatív feltérképező rendszer kombinációja tette lehetővé a készülék ilyen nagy hatékonyságának és eredményességének elérését.

Odkurzacz inteligentny Smart Home Viomi

Személyre szabott takarítás

A robot engedélyezi a tisztítási zónák meghatározását az alkalmazás segítségével. A területek és helyiségek szabad megválasztása lehetővé teszi a teljesen személyre szabott takarítást. Ezen kívül a rendszer biztosítja a virtuális falak vagy tiltott területek beállítását, így a porszívó csak a kiválasztott területeken mozog.

Folytatja a megszakított munkát

A robot intelligens újraindítása a tartály ürítése után is lehetővé teszi, hogy pontosan ugyanazon a helyen folytassa a takarítást. Ha az akkumulátor lemerül, a készülék leállítja a munkát és visszatér a bázisra, ha pedig az akkumulátor feltöltődik, visszatér a korábbi helyére, megakadályozva egy felület kihagyását vagy a felülettisztítás megismétlését.

Odkurzacze Viomi

Egyszerű nyelvválasztás

A Viomi SE tizenegy különböző nyelvi beállítással is használható. Minden eddiginél könnyebb megérteni robot állapotjelentéseit és funkcióit. A nyelvváltoztatás másodpercek alatt elvégezhető egy erre a célra szolgáló alkalmazásban.

Aplikacja Viomi

Specifikációk

Model:

SE

Porgyűjtő/dokkoló mérete:

350 x 350 x 94,5 mm

Súly:

4,4 kg

Akkumulátor kapacitása:

3200 mAh

Szívóerő:

2200 Pa

Portartály kapacitása:

300 ml

Víztartály kapacitása:

200 ml

Applikációs vezérlés:

van

Működési idő:

akár 120 perc

Funkciók:

Takarítástervezés,öntöltés, távirányítás, virtuális fal, felmosás

Maximális küszöbmagasság:

2 cm