Viomi S9 Alpha

Inteligentny odkurzacz Viomi S9

Több idő a fontosabb dolgokra Viomi S9 Alpha okos takarítórobot

Hatékonyan elkerül minden akadályt, és a robusztus, nagy szívóteljesítményű motor mindenféle szennyeződéssel megbirkózik.

Inteligentny robot Viomi S9

A Viomi S9 Alpha okos robotporszívó az egész lakását kitakarítja!

A Viomi S9 Alpha okos robotporszívó gondoskodik otthona tisztaságáról, amíg Ön a fontosabb dolgokra fordít figyelmet. Az akár 2700 Pa szívóerejének, illetve nedves és száraz funkciójának köszönhetően makulátlan tisztaságot biztosít. Különlegesen kialakított töltőállomása és az automata portartály ürítő, illetve az akár 220 perces üzemidő, az intelligens szobaszkenner és a térképtároló memória nemcsak könnyen kezelhetővé, de rendkívül kényelmesen használhatóvá teszik az eszközt.

Moc ssąca 2600Pa

2700Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

250ml

Tartály
Kapacitás

Akumulator o pojemności 4900mAh

5200mAh

Akkumulátor
Kapacitás

A makacs szennyeződésekkel is elbánik

A japán tervezésű, kefe nélküli motor egyszerre csendes és képes 2700 Pa szívóerőre, így az S9 Alpha a legmakacsabb szennyeződéssel is könnyedén elbánik: sem a por, sem a hajszál, sőt még az apró darabok sem okozhatnak problémát az eszköznek. Főkeféje olyan közel van a padlóhoz, hogy a padlólapok illesztései közül is könnyedén eltünteti a koszt. Szőnyegen is kiválóan működik, hatékonyságát pedig a HEPA szűrő is növeli, hogy otthona tiszta és allergénmentes lakás legyen.

System filtracji HEPA Viomi
Funkcja mycia na mokro Viomi

Gondoskodik a padlóról

Az S9 Alpha még fel is mos. Hála továbbfejlesztett mikroszivattyújának állandóan képes fenntartani a nyomást és finoman szabályozza a vízadagolást, de nem hagyja, hogy eresszen a tartály. A finomszálas, cserélhető felmosófej megszabadítja lakását a kosztól. A 250 ml-es tartály lehetővé teszi, hogy akár 250m2-es felületet is feltöröljön. A Viomi S9 Alpha 3 vízadagolási fokozattal szabályozható.

Kiüríti a portartályát

Nem kell többet bajlódnia a portartály ürítésével, hiszen az Auto Dumping 2.0 segítségével a Viomi S9 Alpha maga gondoskodik erről, hogy időt spóroljon Önnek, és minél kevesebbet kelljen kosszal érintkezni. Az ürítőállomás légszívója csupán 381 mm hosszú, így a 950 W-os szívóerő könnyű és gyors porgyűjtést eredményez, Önnek pedig nem kell aggódnia a kiszóródó morzsák vagy por miatt. Mindössze havonta kell kicserélnie a 3 literes porzsákot, de emiatt sem kell aggódnia, hiszen egy ikon időben jelezni fogja, ha eljön a porzsákcsere ideje - ráadásul az applikáció is jelezni fogja.

Inteligentny system opróżniania zbiornika Viomi

Igényre szabott takarítási módok és útvonalak

Válassza ki az S9 Alpha három takarítási módját a makulátlan tisztaságért. Eszközünk porszívózik és felmos - akár egyidőben! Két elérhető útvonal közül is választhat: S- vagy Y-alakú útvonalon is takaríthat. Előbbi ideális a mindennapos takarításra, utóbbi pedig a makacs foltokat képes gyorsan és hatékonyan eltünteni.

Automatyczne rozpoznawanie pokoi Viomi S9

A kezében van az irányítás

Ha alkalmazáshoz párosítva használja a robotporszívót, akkor a legapróbb részletekig meghatározhatja eszköze működését. A tárolt térképek kezelésétől, a takarítandó szobák kiválasztásán át, akár virtuális falak elhelyezéséig bármit képes testreszabni. A takarítási terv beállításait is igényeire szabhatja, és ráadásul a Viomi S9 Alpha kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant rendszerével is, így akár hangvezérléssel is működtetheti.

Meglepően hosszú üzemidő

A robotporszívó erős 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik, így a Viomi S9 Alpha UV akár 3,6 órán át is képes dolgozni. Ennyi idő alatt pedig akár 320 m2 kitakarítására is képes. Nem kell többet azzal bajlódni, hogy a robotporszívóját túl gyakran kell feltölteni, hiszen az S9 Alpha akár többször is alapossan kitakarítja a lakását, mielőtt újabb töltésre lenne szüksége.

Wydajny akumulator Viomi S9

Specifikációk

Modell:

V-RVCLMD28A

Porszívó méretei:

350 x 350 x 98 mm

Súly:

3,8 kg

Feszültség:

14,4V

Szívóerő:

2700 Pa

Akkumulátor kapacitás:

5200 mAh

Működési idő:

akár 220 perc

Teljesítmény

50 W

Takarító kapacitás:

320m2

Maximális küszöbmagasság:

20mm

Funkciók:

takarítás-tervezés, automata porgyűjtés, szőnyegfelismerés, térképek, S- és Y-alakú felmosás, térképmemória, automatikus töltés

Viomi S9