Viomi MK152

Czajniki Smart Home Viomi

Találja meg a tökéletes vízhőmérsékletet a Viomi MK152-vel

Forró víz gyorsan és energiatakarékosan? Ez mind lehetséges a Viomi-val! A termosztát lekapcsolja a vízforralót, amikor a víz elkezd forrni, ezzel időt és áramot spórolhat. A vízforraló tökéletesen biztonságos, köszönhetően a 304 rozsdamentes acélnak, amely rendkívül tartós.

Smart Home Viomi

Elektromos vízforraló

A VIOMI elektromos vízforraló nemcsak stílusos kialakításával tűnik ki, hanem minőségi kidolgozásával és biztonságos használhatóságával is. Tökéletesen ötvözi a modern stílust, a minimalista dizájnt a teljesítménnyel és a mindennapi használat kényelmével. A vízforraló űrtartalma 1,5 liter.

Moc ssąca 2600Pa

1800W

Teljesítmény

Czajnik o pojemności 1,5l

1,5l

Kapacitás

Waga 0,8kg

1,2 kg

Súly

Biztonságos használat

A vízforraló védelemmel rendelkezik a víz nélküli indítás, a túlfeszültség és a túlterhelés ellen. Ezenkívül a készüléket egy burkolat borítja, amely szigeteli az acél belsejét, és lehetővé teszi a vízforraló kézzel történő megérintését anélkül, hogy aggódnia kéne, hogy megégeti magát. Az állvány alján 3 tapadós gumiszalag található, amelyek stabilitást adnak a vízforralónak. Mindez teljesen biztonságossá teszi a vízforraló használatát.

Smart Home Viomi Czajnik
Smart Home Viomi
Czajnik Viomi Smart Home

Kényelem

A kiváló minőségű termosztát egyenletesen melegíti fel a vizet és leállítja a vízforralót amikor a víz forrásba került, ezzel időt és energiát takarít meg Önnek. A gondos kialakítás kényelmessé teszi a használatot. Köszönhetően annak, hogy a vízforraló fogója üreges, az nem tud átmelegedni miközben forr a víz, ezzel garantálva, hogy rögtön ki tudja tölteni a vizet mikor felmelegszik.

Egészséges életmód

A készülék 304-es rozsdamentes acélból készült, melynek köszönhetően rendkívül tartós és a forrásban lévő víz nem termel káros anyagokat. A víz nem érintkezik semmilyen műanyag elemmel

SPECIFIKÁCIÓK

Modell:

V-MK152B

Méretek:

216 x 152 x 252 mm

Súly:

1,2 kg

Teljesítmény:

1800 W

Kapacitás:

1,5 l

További információk:

Érintő kijelző

Czajnik Smart Home MK152AB

Kup produkty Viomi

Vásároljon Viomi terméket Honalpunkon megtalálhatja a Viomi
termékeinek kiemelt magyarországi viszonteladóit