Viomi MK151

Czajnik elektryczny Viomi Polska

Viomi MK151

A reggeli kávé vagy tea egy csodálatos rituálé, amely sokkal tovább tart elektromos vízforraló nélkül. A VIOMI elektromos vízforraló kiváló védelmet nyújt a rozsdásodás ellen, és a számos biztonsági funkciónak köszönhetően teljesen biztonságos a használata.

Viomi Polska

Stílusos elektromos vízforraló

A vízforraló nagy kapacitása miatt, akár 1,5 liter vízet is felforralhat, valamint a nagy teljesítményű, 1800 W-os, kiváló minőségű termosztát pedig lehetővé teszi a hasznos főzést. A biztonsági rendszernek köszönhetően a vízforraló használata biztonságos. Forraljon fel nagy mennyiségű vizet mindössze 5 perc alatt.

Moc ssąca 2600Pa

1800W

Teljesítmény

Czajnik o pojemności 1,5l

1,5l

Kapacitás

Waga 0,8kg

0,8 kg

Súly

Kényelmes használat

A jól megtervezett konstrukciónak köszönhetően a vízforraló használata nagyon egyszerű. A belsejében található vízmértékmérő lehetővé teszi a megfelelő vízmennyiség mérését. A vízforraló fedele 70 fokig dönthető, hogy kényelmesen ki tudja önteni a vizet. A vízforraló fogantyúja nem melegszik át, miközben vizet forral.

Smart Home Viomi
Smart Home Viomi
Czajnik Smart Home Viomi

Biztonság

A vízforraló rozsdamentes acél kialakítása nemcsak látványos, hanem élelmiszerekkel való érintkezés esetén is biztonságos, ellenáll a rozsdának és a magas hőmérsékletnek. Könnyedén tisztán tarthatja a vízforraló belsejét, így a forrásban lévő víz is tiszta marad az Ön egészségének érdekében.

Termosztát

A minőségi termosztát ügyel a víz egyenletes felmelegedéséért, és azonnal leállítja a vízforralót, amikor a víz felforr, védve a készüléket. A LED-nek köszönhetően könnyen meghatározhatja a vízforraló működési státuszát

Czajnik Smart Home Viomi

Specifikációk

Modell:

V-MK151B

Méretek:

224 x 146 x 241 mm

Súly:

0,8 kg

Teljesítmény:

1800 W

Kapacitás:

1,5 l

További információ:

Érintőkijelző

Smart Home Viomi

Vásároljon Viomi termékeket

Honalpunkon megtalálhatja a Viomi
termékeinek kiemelt magyarországi viszonteladóit