Viomi Alpha 2 Pro

Több idő arra, ami igazán számít. Viomi Alpha 2 Pro okosporszívó.

Hatékonyan elkerül minden akadályt, és a robusztus, nagy szívóerővel rendelkező motor minden típusú szennyeződéssel és törmelékkel képes megbírkózni.

Viomi Alpha 2 Pro okosporszívó

Kettős Lidar lézeres navigációs rendszerének köszönhetően könnyedén eligazodik bármely helyiségben, és kikerüli az akadályokat. Egyszerre képes felmosni és porszívózni a padlót, szívóereje pedig eléri a 4000Pa-t. Az ürítőállomásnak köszönhetően a tartályból automatikusan kiüríti a szemetet. Támogatja a távvezérlést is alkalmazáson vagy hangutasításokon keresztül.

Moc ssąca 2600Pa

4000 Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

320 ml

Víztartály

Akumulator o pojemności 4900mAh

5200mAh

Újratölthető Akkumulátor

A Viomi Alpha 2 Pro robot tökéletesen alkalmas kisebb és nagyobb otthonokba egyaránt.

A Viomi Alpha 2 Pro robot tökéletesen alkalmas kisebb és nagyobb otthonokba egyaránt. Tartós 5200mAh-s akkumulátorával, akár 200 perces üzemidejével és nagy, 320 ml-es víztartályával könnyedén képes akár 420 m2 alapterületet is alaposan megtisztítani egyszeri töltéssel. Ráadásul, ha az akkumulátor közel áll ahhoz, hogy lemerüljön takarítás közben, a robot automatikusan az állomás felé veszi az irányt, feltölti magát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Tökéletesen alkalmazkodik otthonához

A 4 intelligens Lidar lézeres érzékelővel ellátott kettős navigációs rendszerének köszönhetően a robot pontosan érzékeli az előtte lévő akadályokat akár 70-90 mm-es távolságig. Automatikusan kikerül több mint 150 gyakori készüléket, bútort vagy tárgyat, például papucsot, kedvencünk almát vagy szemetesládát. Emellett hatékonyan elkerüli a különböző tárgyakkal való ütközéseket is. Nem kell többé minden alkalommal előkészíteni a helyiségeket takarítás előtt

Felmossa a padlót Ön helyett

A Viomi Alpha 2 Pro felmossa Ön helyett a padlót. A robot víztartálya elektronikusan vezérelt, ami azt jelenti, hogy a felmosóbetét mindig optimálisan nedves lesz. Így alaposan megtisztítja a jelzett felületeket anélkül, hogy vízkárokat okozna. Még a legmakacsabb foltokkal is könnyedén megbirkózik! Különböző vízadagolási szintek közül is választhat.

Hangvezérlés

Kényelmesen ül a kanapén, és nincs kéznél az okostelefonja? Semmi gond! A robot működtetéséhez még csak meg sem kell mozdulnia. Az Alpha 2 Pro kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel. Ez azt jelenti, hogy egyszerű parancsokkal vezérelhető. Adja meg neki a megfelelő parancsot, és nézze, ahogy nekilát a munkának.

Alaposan feltérképezi és megtisztítja a szobákat

A készülék oldalán egy fejlett lézeres érzékelő található, amely lehetővé teszi, hogy akár 1,5 cm-es pontossággal tisztítja a padlót a falak mentén és a különböző tárgyakat, elérve a szűk sarkokat is, anélkül, hogy a bútorokat megrongálná vagy a festéket megkarcolná. Ráadásul az Alpha 2 Pro támogatja az intelligens 360°-os szkennelést, így pontos térképeket tud készíteni az általa tisztított helyiségekről, és szabadon mozoghat még a legösszetettebb környezetben is. Az AI LDS algoritmusnak köszönhetően a robot 6 méteres hatótávolságon belül folyamatosan képes pásztázni környezetét.

Öntisztító rendszer

Ne pazarolja idejét és energiáját a robot hulladéktankjának ürítésére! A Viomi Alpha 2 Pro elvégzi ezt Ön helyett! A mellékelt állomás és az Auto-Dumping 2.0 rendszer lehetővé teszi a hatékony tisztítást, és csökkenti a másodlagos szennyeződés kockázatát. A rövidített 325 mm-es légcsatornával a tartály kiürítése mindössze 15 másodpercet vesz igénybe! Emellett a HEPA-szűrővel ellátott hármas szűrőrendszer segít a káros részecskék akár 95%-ának blokkolásában.

Még több lehetőség az alkalmazással

Telepítse a dedikált alkalmazást, és vegye át a robot teljes irányítását. Például okostelefonja segítségével megtekintheti az elmentett padlótérképeket és konfigurálhatja azokat. Emellett részletes takarítási ütemterveket is készíthet. Felporszívózna az összes szobában minden második nap? Mit szólna a padlók alapos felmosásához minden csütörtökön? A választás az Öné! Az alkalmazás lehetővé teszi a robot távoli vezérlését és a működési módok kiválasztását is. Mostantól akkor is működtetheti a készüléket, amikor nincs otthon!

Specifikációk

Modell:

V-RVCLMD40B

Méretek:

φ350 x 95 mm

Súly:

9,2 kg

Feszültség:

14,4V

Portartály kapacitás:

200 ml

Szívóerő:

4000 Pa

Akkumulátor kapacitás:

5200 mAh

Max. teljesítmény:

55 W

Applikációs vezérlés:

Van

Működési idő:

Akár 200 perc
(csendes mód)

Zajszint:

68 dB (normál mód)

Vásároljon Viomi terméket

Honalpunkon megtalálhatja a Viomi
termékeinek kiemelt magyarországi viszonteladóit