Viomi A9

Pionowy odkurzacz Viomi

A több idő a fontos dolgokra. Viomi A9 álló porszívó

A Viomi A9 egy sokoldalú készülék, amely képességeivel meglepetést okoz, és tökéletesen illik otthonába.

Egy praktikus és stílusos porszívó minden felhasználónak

Viomi A9 ötvözi a funkcionalitást és a fantasztikus formatervezést. Egyszerű kialakítása, kecses formája és fekete színe klasszikus eleganciát kölcsönöz a porszívónak, így kiváló kiegészítője lehet bármelyik lakásnak. Nagyteljesítményű, tartós üzemidejű akkumulátora és többlépcsős szűrőrendszere mellett számos más előnnyel is rendelkezik. Kis méreteinek, és álló kialakításának hála tárolása gyerekjáték. A Viomi A9 egy univerzális eszköz, amelynek képességei szinte végeláthatatlan előnyökkel járnak, és bármelyik háztartás tökéletes tisztántartására alkalmassá teszik.

Moc ssąca 2600Pa

23000Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

400ml

Tartály
Kapacitás

Akumulator o pojemności 4900mAh

2500mAh

Akkumulátor
Kapacitás

Lássa új megvilágításban a takarítást

A sötét sarkokban és a bútorok alatt is könnyen porszívózik a fejre épített LED-es világításnak köszönhetően. Így rossz látási viszonyok között is könnyedén megláthatja a port, a hajszálakat vagy a kisebb piszok darabokat is. A Viominak hála egyetlen aprócska porcica sem maradhat észrevétlen.

Odkurzacz Smart Home

Nagy szívóerő

A Viomi A9 100,000 fordulat/perc teljesítményű kefe nélküli motorjának köszönheti erejét, amelynek hála 23.000 Pa szívóerőre is képes. Így könnyedén megszabadulhat a portól, a morzsáktól, a hajszálaktól, sőt az állatszőrtől is, hogy makulátlanul tiszta legyen otthona.

Nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén használható

A Viomi A9 vezeték nélküli porszívó a legszűkebb helyekre is befér, oda is, ahová egy vezetékes porszívó képtelen lenne. Mivel az eszköz könnyű, mindössze 1,5 kg, könnyű használni is, így sem cipekedni nem kell, sőt még a mennyezeti takarítása sem okoz nehézséget. A könnyű Viomi A9 porszívó minden helyzetben kéznél van.

Odkurzacz Viomi

Ötlépcsős szűrőrendszer

Mondjon búcsút a pornak, az atkáknak és más allergéneknek. Az ötlépcsős szűrőrendszer segítségével megszabadulhat a szennyeződések 99.9%-tól. A Viomi A9-el a makulátlanul tiszta otthona csak egy karnyújtásnyira van. A szűrő részeit csapvíz alatt elmoshatja.

Odkurzacz Viomi

A tartály könnyed kiürítése

A Viomi A9 csökkenti a szennyeződéssel való érintkezést is. A nagy, 0,4 literes portartály egy gombnyomással kiürül, így nem kell a hulladékhoz nyúlnia. Ez egy praktikus és higiénikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy tisztán és biztonságosan dolgozhasson a géppel.

Odkurzacz Viomi Smart Home

3 működési mód - hosszú működési idő

Energiatakarékos üzemmódban az akkumulátor akár 60 percig is képes töltés nélkül működni, ennyi idő alatt pedig 380 m2-nyi felületet is felporszívózhat:
● Normál módban az akkumulátor 33 percig is bírja.
● MAX módban 9 percnyi szuperintenzív teljesítményre képes az eszköz, így a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik.
Az akkumulátor könnyedén eltávolítható, tölthető majd visszahelyezhető a készülékbe. Töltöttségi állapotát kijelző mutatja, így azt bármikor ellenőrizheti.

Sokoldalú eszköz - 4+1 cserélhető fejjel

Viomi A9 4 cserélhető fejével mindig a tisztítani kívánt legalkalmasabb kefefejet használhatja a tökéletesen tiszta otthonért: A nagy kefe beépített motorja segítségével hatékonyan szívja fel a port és a hajszálakat, valamint egyszerre képes a szőnyegek és a padló kíméletes, de alapos takarítására.

Hosszúkás kefe a mennyezet, lámpák és bútorok (kanapé, fotel) réseinek takarításához.
Poratkák eltávolítására alkalmas kefe, ami kifejezetten hasznos az allergiások számára.
Az apró, 2 az 1-ben kefe a nehezen hozzáférhető helyekről (mennyezet, billentyűzet és függöny) is eltávolítja a port. A lakásának egyetlen apró szegletében sem maradhat por, hála a Viomi hatékony porszívófejeienek.

Odkurzacz pionowy Viomi Polska
Odkurzacz Viomi A9
Viomi A9
Smart Home Viomi Polska

Specifikációk

Modell:

V-HWVC12A

Teljesítmény:

400 W

Tápegység:

2500 mAh lítium akkumulátor (25,2 V)

Max. működési idő:

normál mód: 60 perc; közepes mód: 33 perc; magas fokozat: 10 perc

Szívóerő:

23 000 Pa

Tisztítóerő:

120 AW

Motor:

kefe nélküli DV, 100 000 fordulat/perc

Szűrőrendszer:

Multicyclon ötlépcsős szűrőrendszer (99,9%)

Zajszint:

71 dB (energiatakarékos üzemmód), 75 dB (normál), 83 dB (maximális)

Portartály kapacitása:

0,4 L

Porszívó súlya:

1,54 kg

Termék mérete:

330 mm x 114 mm x 209 mm

Teljes csomag mérete:

779 mm x 293 mm x 138 mm

Kefék száma:

4

Odkurzacze pionowe Viomi