Viomi S9 Alpha UV

Autonomiczny robot sprzątający Viomi S9 Alpha UV

Több idő a fontosabb dolgokra Viomi S9 Alpha UV okos takarítórobot

Hatékonyan elkerül minden akadályt, és a robusztus, nagy szívóteljesítményű motor minden típusú szennyeződéssel megbirkózik.

Viomi S9 Alpha UV okos takarítórobot

A Viomi S9 Alpha UV takarítórobot nemcsak a makulátlan tisztaságért felel, hanem szeretteink egészségéről is gondoskodik. Az UV-s fertőtlenítő funkciójának köszönhetően elpusztítja a veszélyes baktériumok 99.99%-át. Az eszköz felsöpör, felporszívózik és fel is mos, így tisztaságot varázsol otthonába. Az automata portartályürítő állomáson megszabadul az összegyűjtött portól. Szívóereje elérheti a 2700 Pa-t, így biztosítva a hatékony porszívózást akár 3,6 órán át (hála a kitartó akkumulátorának). A Viomi S9 Alpha UV kiválóan közlekedik otthonában az LDS 2.0 lézer és az applikáció segítségével.

Viomi S9 Alpha UV
Moc ssąca 2600Pa

2700 Pa

Szívóerő

Zbiornik o pojemności 550ml

300 ml

Tartály
Kapacitás

Akumulator o pojemności 4900mAh

5200 mAh

Akkumulátor
Kapacitás

Automatyczne opróżnianie zbiornika

Kiüríti a saját portartályát

Nem kell többet bajlódnia a portartály ürítésével, hiszen az Auto Dumping 2.0 segítségével a Viomi S9 Alpha UV maga gondoskodik az ürítésről, hogy időt spóroljon Önnek, és így minél kevesebbet kelljen kosszal érintkeznie. Az ürítőállomás légszívója csupán 381 mm hosszú, így a 950 W-os szívóerő könnyű és gyors porgyűjtést eredményez.

Alapos takarítás

Fordítson időt arra, ami igazán fontos, és bízza a takarítást robotjára! A Viomi S9 Alpha UV felsöpör, felporszívózik és felmos bármilyen felületet, vagyis tökéletesen elbánik bármilyen szennyeződéssel, Önnek pedig nem kell aggódnia a kiszóródó morzsák vagy por miatt. Mindössze havonta kell kicserélnie a 3 literes porzsákot, de emiatt se fájjon a feje, hiszen egy ikon időben jelezni fogja, ha eljön a porzsákcsere ideje - ráadásul az applikáció is emlékeztetni fogja.

Wydajne czyszczenie Viomi S9 Alpha UV
Różne scenariusze czyszczenia

A töltéssel sem kell bajlódnia

A robotporszívó erős 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik, így a Viomi S9 Alpha UV akár 3,6 órán át is képes dolgozni. Ennyi idő alatt pedig akár 320 m2 kitakarítására is képes. Az eszköz egyaránt alkalmas kisebb és nagyobb lakások takarítására. Sőt mi több, ha az akkumulátor takarítás közben merül le, automatikusan visszatér a töltőállomásához, és a töltés után onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

Alaposan kitakarítja otthonát

Mi teszi a Viomi S9 Alpha UV-t tökéletesen alkalmassá a felmosáshoz? Hála továbbfejlesztett elektronikusan szabályozható mikroszivattyújának állandóan képes fenntartani a nyomást és finoman szabályozza a vízadagolást, de nem hagyja, hogy eresszen a tartály. A finomszálas, cserélhető felmosófej megszabadítja lakását a kosztól. A 250 ml-es tartály lehetővé teszi, hogy akár 250m2-es felületet is feltöröljön. A Viomi S9 Alpha UV-n 3 vízadagolási fokozat található.

Automatyczne mycie podłóg

Semmi nem állhat az útjába

A Viomi S9 Alpha UV könnyedén tájékozódik lakásában, hála az LDS 2.0 lézeres rendszerének, amely képes feltérképezni a helyiségeit. Ezáltal pedig képes intelligensen megtervezni az útvonalat, hogy a lehető legalaposabban és leggyorsabban takarítsa ki a szobákat. Mindemellett az eszköz csupán 9,8 cm magas, így gond nélkül befér a bútorok alá. Az S9-UV Könnyedén kezel minden akadályt 2 cm magasságig, szóval sem küszöb, sem szőnyeg nem állíthatja meg.

Radar LDS 2.0

Kezében van az irányítás

Ha alkalmazáshoz párosítva használja a robotporszívót, akkor a legapróbb részletekig meghatározhatja eszköze működését. A tárolt térképek kezelésétől, a takarítandó szobák kiválasztásán át, akár a virtuális falak elhelyezéséig bármit testreszabhat. A takarítási terv beállításait is igényeire szabhatja, és ráadásul a Viomi S9 Alpha UV kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant rendszerével is, így akár hangvezérléssel is működtetheti.

Specifikációk

Modell:

S9 Alpha UV

Súly:

kb. 3,8 kg

Akkumulátor kapacitása:

5200mAh

Működési idő:

akár 215 perc

Szívóerő:

akár 2700Pa

Víztartály térfogata:

250ml

Mérete:

350x350x98mm

Teljesítmény:

50W

Feszültség:

14.4V

Szín:

fekete

Maximális küszöbmagasság:

20mm

Funkciók:

takarítás-tervezés, szőnyegfelismerés, térképek tárolása,automatikus tartályürítés, térképmemória, automatikus töltés, UV fertőtlenítés

Viomi S9 Alpha UV