A Viomiról

Rólunk

Cégünk 2015-ben alakult, és elkötelezett a háztartási IoT megoldások kidolgozásában. Olyan okoseszközöket készítünk, amelyek együttműködve megkönnyítik életét. Aktívan részt veszünk a hagyományos háztartási gépipar átalakításában a legújabb internetes technológiák kihasználásával. Az IoT @ Home platform megvalósításával biztosítjuk, hogy termékeink integrálhatók legyenek weben. Így könnyedén létrehozhatja saját okosotthonát, és élvezheti a különféle típusú készülékek kényelmes, egyszerű kezelését. Mindez összeadja elképzelésünket a jövő otthonáról, amely jobb életminőséget kínál.

A Xiaomival való együttműködés révén új felhasználói bázisra tettünk szert, valamint hatalmas mennyiségű adathoz és technológiai támogatáshoz fértünk hozzá. Ugyanakkor az általunk kutatásba, fejlesztésbe és innovációba fektetett befektetések gazdagítják a Xiaomi kínálatát is, ami egy sikeres együttműködést eredményez, amely mindkét fél számára gyümölcsözőnek bizonyul. Mindez lehetővé teszi, hogy még több lehetőséget kínáljunk ügyfeleinknek.

Praca biurowa

A víziónk

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy teljesen újradefiniáljuk a jövő otthonát. Olyan készülékeket szeretnénk Önnek kínálni, amelyek nemcsak funkcionalitásukkal és okos működésükkel, hanem lenyűgöző kialakításukkal is meglepetést okoznak. Tudjuk, hogy mennyire fontos a folyamatos fejlődés, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy a legújabb technológiák felhasználásával olyan kiváló minőségű, okos termékeket kínáljunk Önnek, amelyek nemcsak otthonát, hanem egész életét megváltoztatják.

Kobieta pijąca kawę i przeglądająca telefon

Az értékeink

Hiszünk abban, hogy a jövő otthonában minden eszköznek csatlakoznia kell az internethez. Búcsút vettünk az elavult készülékektől, amelyek egymástól függetlenül működtek, és nagyon korlátozott funkcionalitást kínáltak. Ehelyett modern, okostermékeket kínálunk, amelyek együtt teszik kényelmesebbé az életét. Internet kapcsolat és a mesterséges intelligencia segítségével a Viomi eszközei könnyedén együtt dolgoznak, hogy egy teljesen új szintre emeljék az életminőséget. Innovatív technológiák, optimalizált felhasználói élmény és lenyűgöző kialakítás - a mi termékeinkkel, új jelentést nyer a jövő otthona kifejezés.

Oczyszczacz powietrza Viomi w sypialni

A mi ötletünk

A jövő teljesen új otthonának megteremtése érdekében kifejlesztettük saját szabadalmaztatott IoT @ Home platformunkat. Innovatív Internet of Things eszközök gazdag ökoszisztémájából, valamint kiegészítő termékek széles választékából áll. Tetszőleges hozzáférést biztosít otthonához, és lehetővé teszi, hogy intelligens, emberszerű, intuitív módon kommunikáljon a Viomi berendezésekkel. Ezzel kényelmesebbé, élvezetesebbé és hatékonyabbá tesszük mindennapjait, miközben folyamatosan bővülő ügyfélkörre teszünk szert, és lehetőségünk nyílik arra, hogy kínálatunkat folyamatosan az Ön változatos igényeihez igazítsuk.

Az IoT @ Home holisztikus, intelligens élményt nyújt. Az összekapcsolt, korszerű AI-alapú eszközök javítják életminőségét, valamint jól működnek otthonában – a konyhában, a nappaliban, a hálószobában, sőt a fürdőszobában vagy az erkélyen is.

Czajnik Viomi w kuchni

A küldetésünk

Szeretnénk újrafogalmazni a jövő otthonának eszméjét, és előtérbe helyezni egy továbbfejlesztett, másként felfogott fogyasztási víziót, amelynek középpontjában a tudomány és a technológia áll. Folyamatosan széleskörű, modern IoT termékválasztékot biztosítunk. A saját IoT @ Home platformunkon folytatjuk a háztartási kisgép ipar forradalmasítását. Emellett bemutattunk egy új F2C értékesítési stratégiát, amely lehetővé teszi, hogy átlépjük a tér és idő határokat azzal, hogy online és offline tevékenységeket integrálunk.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat tovább javítsuk, sikeresen fejlesztjük a logisztikai rendszerünket. Felhő rendszert és rengeteg adatot használunk. Mindez lehetővé teszi, hogy modern termékeinkkel, napról napra egyre több vásárlót érjünk el és segít felhasználóinknak, hogy megalkossák a jövő otthonát a jelenben.

Robot sprzątający Viomi na panelach

A TE okosotthonod.